GØR DET SELV

EMNER TIL HANDYPERSONEN

Gør det selv med huset

Gør det selv-projekter er for alle os, der har kriblende fingre, som slet ikke kan lade være med at skabe, renovere og omskabe. At bygge noget fra bunden giver en helt særlig stolthed og unik følelse, som man bare ikke får, når man køber sig til resultatet.

For at gør det selv-projekterne bliver en leg, deler vi løbende ud af uvurderlige tips og tricks til, hvordan du skaber det projekt, du drømmer om. Er du en ægte DIY-haj, så kender du formentlig til, at der er regler og love om nogle gør det selv-projekter. Og bare rolig; hvis du ikke gør, så sørger vi for at tage dig i hånden, så du ikke giver dig i kast med et livsfarligt projekt.

Vi kommer med guides, der hjælper dig til at blive en bedre håndværker, maler eller murermester ved ombygning af huset. Så hvis du er frisk på en udfordring – lad os sige et nyt hus eller byg selv sommerhus – leverer Lintoo.dk gerne de bedste råd.

Få større værdi for pengene

Når du er i færd med at ordne male udhænget eller give udestuen en overhaling, er der virkelig mange penge og tid at hente ved at gøre det selv. Inden du når til boligindretningen, er det vigtigt at arbejde med et solidt grundlag. De mindre håndværkerprojekter som f.eks. maler- og tømrerarbejde kan du snildt klare på egen hånd!

De større projekter, der involverer el- eller VVS-arbejde, kan være livsfarlige, og derfor er det vigtigt, at du ikke giver dig i kast med på egen hånd. Tjek vores artikler med anbefalinger til, hvilke projekter ved nybyggeri og renovering du med fordel kan udføre selv – og overlad de lovpligtige installationer til professionelle.

Her på siden finder du også guides og uundværlige køkken ideer, der transformerer dit middelmådige resultatet til et imponerende og tilfredsstillende gør det selv-køkken.

Glæden ved at gøre det selv

Der er intet mere tilfredsstillende end at se, hvordan en oprydning, rengøring eller vedligeholdelse af noget i huset ændrer fuldstændigt på udtrykket. Nogle projekter er mere en fryd for øjet som f.eks. istandsættelse af haven. Andre projekter er mere praktiske, hvor f.eks. isolering giver et bedre indeklima og en lettere varmeregning. Så hvorfor skulle du ikke gøre det selv, når du kan?