Forskøn dit gamle designermøbel

Vi kender dem alle. Designklassikerne. For de fleste udgør designermøbler en unik tilføjelse til hjemmets øvrige indretning. De skaber karakter og dynamik – men mange gange er de gamle designermøbler så beskadiget, at de sjældent kan yde anden funktion end deres æstetik. Har du arvet et flot møbel, eller drømmer du blot om at give det klassiske design et nyt udtryk? Så kan du få foretaget restaurering af designermøbler hos en professionel møbelsnedker. I hænderne på en erfaren snedker kan dine designermøbler blive repareret, så de igen er funktionsdygtige – uanset om skaden kræver nyt betræk eller en grundig slibning. Hvis du overvejer at få lavet ændringer på dine designermøbler, er det væsentligt, at du kontakter en kyndig samarbejdspartner med den fornødne viden. Giver man sig i kast med restaurering af designermøbler på egen hånd, kan resultatet alt for ofte blive værre end udgangspunktet.

Forlæng levetiden med en kyndig hånd

Patina er med til at give det gamle designermøbel sin charme. Større skader kan imidlertid sætte en stopper for brugen af møblet, så det kun kommer til at samle støv i loftrummet. Har du opdaget en mindre skade på dit designermøbel, kan det således betale sig at få det repareret, før det udvikler sig. Ved at få foretaget restaurering af designermøbler forlænger man nemlig deres levetid. Kvalitet kræver en nænsom hånd og et særligt blik for selv den mindste detalje. Af den årsag kan du godt forvente, at restaurering af dine designermøbler kan tage lidt tid. Dette afhænger dog af skadens omfang såvel som dine ønsker til ændringer og forbedringer af møblet. Gå derfor i tæt dialog med din foretrukne møbelsnedker inden reparationen - så er du sikker på at få det gamle designmøbel tilbage så godt som nyt!

Pust liv i det gamle – det er billigere!

Hvis et møbel går i stykker, vælger mange at smide det ud på genbrugsstationen. I alt for mange tilfælde ser man smukke designermøbler blive forkastet, selvom de har mange gode år i sig endnu. Vælger man restaurering af designermøbler, vil man opleve at spare penge. At købe nyt kan nemlig blive en dyr affære - og så har de nye møbler heller ikke samme affektionsværdi over sig. Ved at vælge at få repareret sit designermøbel hos en møbelsnedker kan man øge møblets værdi såvel som dets levetid. Herudover er det også muligt at sætte sit helt eget personlige præg på møblet. Sammen med den rette snedker kan du genopfinde de gamle møbelklassikere og skabe en æstetik i dit hjem, der med garanti vil betage!

juni,2023