3 tips til indretning af din stue

Det kan være svært at finde frem til, hvordan du vil indrette din stue. Hvilken stil skal du holde dig til? Ønsker du farver og spræl eller noget mere minimalistisk og simpelt? Uanset hvilken type indretning du ønsker, kan du få inspiration gennem disse tre tips. 

Først og fremmest bør du tænke på møblerne. Størrelsen af møblerne bør passe til rummets størrelse og rummets brug. Skal der være plads til hele familien, skal du selvfølgelig også tænke over mængden af møbler, men omvendt kan for mange og tunge møbler få rummet til at virke uoverskueligt. Det er derfor en god ide at finde en balance, så det hele stemmer overens.

 

Skab hygge i din stue

Det andet tip er, at du bør sørge for at skabe en hjemlig og hyggelig stemning i din stue. Det er der, du slapper af efter en lang dag, og derfor er det vigtigt, at du har det behageligt i dette rum. Du kan sørge for hygge med personlige billeder, en lav belysning, eller med små nipsting og detaljer. Du bør altså have fokus på at skabe en stue, hvor du selv føler dig godt tilpas, men som også er ideel til at have venner og familie på besøg.

 

Skab farvespil ved at male én væg

Et sidste tip kan være, at du kan skabe lidt spil i din indretning ved eksempelvis at male den ene væg i en sjov farve. På den måde sørger du nemlig for, at din stue ikke bare blive hvid, grå og sort, men at der rent faktisk kommer noget personlighed og dermed også en hyggelig stemning. Vælg en farve, der passer godt til farverne på møblerne, men som også afspejler dig som person og den måde, du er på. Hvis du har brug for hjælp til din indretning, kan du med fordel tage fat i en indretningskonsulent, der kan hjælpe dig med at finde frem til den rette stil.

juni,2021