GRØNNE FINGRE

IDEER TIL DIG MED HAVE

Udlev din havedrøm – brug dine grønne fingre

At se noget gro. De spirende fornemmelser. Køkkenhavens frugtbarhed. Haven er i særdeleshed et sted, hvor mange finder ro, idyl og afslapning. Skab en hyggelig oase af planter og blomster, som kan blive dit go to-sted, hvor freden altid sænker sig. Haven afspejler ofte, hvem vi er som mennesker. Skal der være masser af rum og plads til leg? Eller elsker du at kunne bruge hjemmeavlede frugter og grøntsager i din madlavning?

Hos Lintoo.dk har vi lige så meget kærlighed til haven som dig. Vi kommer med de bedste tips, så du kan få en have, der afspejler dig. Haveindretning og vedligeholdelse kan være virkelig terapeutisk, fordi der er noget helt særligt over at se ting gro, vokse og spire.

Hvis du ikke er den store havemand eller -kvinde, så fortvivl ej. Lad os hjælpe dig til at få den helt perfekte have, der både passer til dine ønsker, din tid og dine behov. I vores guides er der ingen krav om professionel snilde – vi skal nok sørge for at levere alt den viden og knowhow, du har brug for til at realisere drømmehaven.

De gode haveråd serveret for dig

En have kan tage sig vidt forskellig ud. Prøv bare at gå en tur ned ad en gade og se, hvor stor forskel der er på de forskellige haver. Der er blomsterfyldte haver med en romantisk havedam i forhaven og stenfigurer, der pryder havestilen. Og haver, hvor havespil og store, åbne arealer gør vedligeholdelsen nemmere, legen sjovere og stunderne mere hyggelige.

Vi deler ud af råd om alt lige fra græsslåning til beskæring af træer i haven og vinteropbevaring af blomster, planteskud og -frø. Så kan du blive din egen anlægsgartner og nyd godt af din drømmehave. Find inspiration til haveindretning på siden og start din haverejse allerede i dag.

Havemulighederne, du aldrig selv havde tænkt på

Med den rette inspiration får du øjnene op for de muligheder, som du aldrig kunne have fundet frem til. Anlæg f.eks. flotte sten i haven, hvis du ønsker at skabe en sammenhængende og idyllisk have. På terrassen er der også masser af mulighed for at indrette en hyggeligt frihedsrum med forskellige fede materialer. Kun fantasien sætter grænser!