Møbelpolstring


Træt af dine gamle møbler? Forny dem med møbelpolstring

Der er mange gode grunde til at overveje, om man kan give sine møbler nyt liv i stedet for at gå ud og købe nyt. Først og fremmest er en møbelpolstring, også kaldet ompolstring, en bæredygtig løsning, hvor gammelt bliver til nyt, og levetiden forlænges.

Når man ompolstrer sine møbler, udskiftes gammelt stofmateriale med nyt, hvilket sikrer, at møblet får bedre beskyttelse og får et nyt udtryk. Det kan man med fordel udnytte til at opnå en bestemt stil i hjemmet, uden man behøver hive den store pengepung op ad lommen.

4 ting, du skal vide om ompolstring

Man kan ompolstre sine møbler selv eller få hjælp fra en professionel møbelpolstrer. Inden du kontakter møbelpolstreren, er der nogle ting, du skal vide.

  1. Du bør vende møblet på hovedet og tjekke, om fjedre og gjorde skal skiftes.
  2. Møblet skal være opbevaret tørt, så der ikke opstår udfordringer under ompolstringen, fordi møblet har været udsat for fugt.
  3. Vælg materiale af god kvalitet, når dit møbel skal ompolstres.
  4. Søg råd og vejledning om materialevalg og farver hos en møbelpolstrer, så du får det bedste resultat.

Sæt dit personlige præg på møbler

Møbelpolstring kan give dine møbler nyt liv. Har du et antikt møbel, som du har arvet eller købt på auktion, så kan du med fordel pifte det op med en ompolstring. På den måde får du et møbel, som ingen andre har, fordi du har sat et personligt præg på dens stil og udtryk.

Hvis du har mod på selv at ompolstre møblet, skal du have de rigtige redskaber: Du skal blot bruge søm- eller klippeløfter til at fjerne det gamle betræk samt de rette hæfteklammer, polstersøm eller møbelsøm, der passer til dit møbel.

maj,2021