HJEMMET

HJEM ER, HVOR HJERTET ER

Derfor er klimaet i hjemmet vigtigt

Klimaet i hjemmet betyder alt for, om vi trives i hverdagen. Indeklimaet er selvfølgelig vigtigt, så vi hverken skal fryse om vinteren eller gå til af varme om sommeren. Men indeklimaet betyder meget for vores sundhed – fysisk såvel som psykisk – og det er vigtigt, at vi er omgivet af ting, som vi kan lide og afføder positiv energi

I hjemmet spiller maden, vi indtager en stor rolle. Men hvis vi ikke har et indbydende eller praktisk køkken, bliver køkkenet næppe det samtale- og hjerterum, som alle snakker om. Hos Lintoo.dk kommer vi med ideer til forbedring af indeklimaet – både i forhold til omgivelser og velvære.

Indretningen af værelser har også stor betydning for, hvordan vi ibrugtager vores hjem. Vi skal gerne kunne færdes ubesværet og fylde rummene med kærlighed, gode minder og byde varmt velkommen til alle gæster.

Elektronik i hjemmet

Elektronik af forskellig slags er i høj grad fast blevet inventar i danske hjem. Vi bruger vaskemaskiner og brødristere i hverdagen. Børnene bruger spillekonsoller. Voksne bruger radioer i køkkenet. Hele 81 % af familier er i besiddelse af en vaskemaskine, og det gør selvfølgelig hverdagen nemmere, især for børnefamilier. Men hvordan kan vi egentlig indrette vores hjem efter de elektroniske devices, der fylder mere og mere?

Her på siden kommer vi løbende med ideer og tips til, hvordan du kan indrette og opbevare elektronik i hjemmet – uden at hjemmet mister personlighed. Er du i tvivl om, hvilke former for elektronik du kan undvære, så deler vi også gerne guides til, hvordan du kan skaffe andre økonomiske og mere bæredygtige alternativer.

Vi har bl.a. fået professionelle råd til, hvilke former for energiløsninger der er bedst egnede i forhold til både miljø og din pengepung.

Rengøringstips gør indeklimaet bedre

Rengøring af hjemmet er afgørende for din trivsel, men har du egentlig nogensinde manglet gode tips til, hvordan du pudser dine vinduer uden at få streger på ruden? Eller kender du husmodertippet til, hvordan man fjerner de irriterende gule render i toilettet?

Vi deler løbende ud af tips til fuldendte rengøringsrutiner og effektive rengøringsvaner. Så kan du nyde dit rene og dejlige hjem til fulde.