Lej en trailer til haveaffaldet

 

Er du også nået til sæsonen for store havedag, eller har du lige tømt ud på loftet, efter det sidste barn er flyttet hjemmefra? Så har du garanteret et stort læs affald eller ting, der skal til genbrug eller storskrald. Hvis du ikke er så heldig, at naboen lige har en trailer, de kan undvære, kan det være fristende lige at lade rodet stå hen i noget tid. Men frygt ej, det er både nemt, billigt og belejligt at leje en trailer, og trailerudlejning findes i praktisk talt alle byer. I dette indlæg fokuserer vi på store havedag, og du kan læse mere om trailerudledning, maskinudledning, og hvad du skal vide, inden du går i gang med det helt store haveprojekt.

 

Derfor skal du huske at leje trailer til store havedag

 

Det er ganske fair, at det ikke er alle husholdninger, der lige ligger inde med diverse havemaskiner og en trailer til de par gange om året, man skal bruge dem. Det er formentlig derfor, at det i dag er nemt og bekvemt at finde trailerudlejning og maskinudlejning i sit nærområde, hvor man typisk lejer dem på dagsbasis. Maskinerne og traileren vil ofte blive leveret til din adresse, eller du kan hente den, og så får du fornøjelsen af ikke at have den stående i din indkørsel, når dagen er omme. Hvis du ved, at du får brug for maskinkraft til dit haveprojekt, kan du med fordel vælge et sted, der både tilbyder maskinudlejning og trailerudlejning, så du kan have maskinen med på ladet, når du henter/får leveret traileren.

 

Hvilken type trailer har du brug for?

 

Afhængigt af om du skal bruge traileren til haveskrald, storskrald, jord eller grus, er det værd at kigge på typen af trailere, som udlejningsstedet har til rådighed. Hvis du skal transportere jord eller grus, vil det fx være en stor fordel for dig at vælge en tip-trailer, der gør det nemt at aflæse. Spørg din udlejer, hvilken de vil anbefale.

oktober,2022