Giv din have et nyt design

Sommeren er over os, og det får mange til trække i havehandskerne og gå i haven i det gode vejr. Det kan dog være svært at vide, hvad du egentlig skal gå i gang med. Derfor kan det være en ide at lave planlægningsarbejde, inden du starter. Særligt hvis du forestiller dig at lave større ændringer i din have, er det en fordel at have styr på de ting, du skal bruge. Måske ønsker du flere blomsterbed, måske skal du have en ny terrasse, eller måske er det noget helt tredje. Uanset hvordan din have skal se ud, bør du lave en plan inden. Du kan med fordel hyre en anlægsgartner og få hjælp.

 

Få inspiration til nye haveprojekter

Om du ønsker at kaste dig ud i et større projekt, eller om du foretrækker mindre og mere hyggelige opgaver, så kan du med sikkerhed finde en aktivitet i din have. Her får du nogle ideer til nye haveprojekter:

  • Du kan lave en ny terrasse, som du kan nyde sommeraftenerne på sammen med din familie og dine venner.
  • Lav en komplet omlægning af haven, så den passer bedre til det, du ønsker at anvende haven til.
  • Plant en hæk, der kan skabe læ og udsmykning i haven.
  • Skab hyggelig stemning med en sø i haven.

Du kan sagtens udføre alle disse opgaver selv, men det kan også være en fordel at få hjælp fra en professionel anlægsgartner, der kender til de rette teknikker.

 

Gør det overskueligt for dig selv

Ønsker du at gå i gang med et større haveprojekt, kan det være smart at udarbejde en udførlig plan for projektet, inden du går i gang. I den forbindelse kan du eksempelvis lave en liste over de materialer, du skal skaffe og de maskiner, du får brug for. Synes du, det hele bliver lidt for uoverskueligt, kan du altid vælge at inddrage en professionel anlægsgartner, der har adgang til alle relevante værktøjer og materialer.

juni,2022