Gør haven sommerklar

Vi går lysere og varmere tider i møde, og derfor er det tid til at gøre din have sommerklar. Læs med i dette blogindlæg og hør mere om, hvordan du skal bære dig ad med at klargøre din have.

 

Plant nye blomster

Først og fremmest kan du begynde at plante nye blomster i din have. Nye blomster skaber mere liv og gør din have mere farverig. Det vil garanti øge sommerstemningen i din have og gøre den hyggelig og imødekommende, så man har lyst til at bruge tid i haven i de varme sommermåneder. Der er mange forskellige muligheder for at plante blomster, så tag et smut forbi en plantebutik eller lignede for at finde ud af, hvilke blomster du gerne vil have i din sommerhave.

 

Beskæring af træer og buske

En anden ting, du skal gøre for at gøre din have sommerklar, er, at du skal have beskåret både træer og buske. Både de høje træer, men også de mindre af slagsen. Måske har du et stort træ, som skaber skygge et sted, hvor du ikke ønsker det. Så er det bare at få gang i træfældning. Her er det smart at kontakte en professionel, som kan stå for beskæring af træer og buske for dig. På den måde kan du være sikker på, at det bliver gjort ordentligt. 

 

En professionel kan også hjælpe med generel træbeskæring i forbindelse med sommerklargøringen af din have. Det kan være, at der er et træ, som er blevet for højt, men som du ikke ønsker fældet. Her kan træbeskæring være den helt rigtige løsning.

 

Så i din køkkenhave

En tredje ting, som du kan gøre i forbindelse med sommerklargøringen, er, at du kan begynde at så i din køkkenhave. Der er ikke noget bedre end at have sine egne grønsager i haven i løbet af sommeren. Så gå endelig i gang, så du kan få dine helt egne grønsager i din egen køkkenhave.

 

juni,2022