Forøg livskvalitet derhjemme med solfilm

Undgå hovedpine, træthed eller koncentrationsbesvær med solfilm på ruderne

Seks gode grunde til, at du skal have solfilm på ruderne hjemme hos dig

Få solfilm på ruderne og undgå generende sollys i din bolig

Forøg livskvalitet derhjemme med solfilm

Oplever du at blive irriteret af sollys derhjemme, når du f.eks. sidder og laver noget på computeren, ser en serie eller film i tv’et, kan det være, at du skal bruge solfilm. Med solfilm kan du undgå hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær, som typisk kan komme, hvis du skal bruge energi og kræfter på at knibe øjnene sammen eller på anden vis skærme sollyset. Læs med i dette blogindlæg og hør mere om, hvordan du kan øge din livskvalitet med solfilm.

 

Hvad er solfilm?

Solfilm er en form for vinduesfilm, som monteres på ruderne for at beskytte mod sollys. Det er derfor en perfekt løsning til dig, hvis du generes af sollys i hjemmet, men ikke ønsker at leve et liv bag nedrullende gardiner. Når solfilm monteres er det næsten usynligt, men bryder alligevel lyset og dæmper samtidig også varmen, så du hverken får solstrålerne i øjnene eller kommer til at sidde i et rum, der bliver for varmt på grund af solens stråler.

 

Du kan både få indvendig og udvendig montering af solfilm alt efter, hvad der passer til de behov, du har for afskærmning af solen. Forskellen er, at udvendig montering oftest er bedst til varmeafvisning, imens indvendig montering skærmer for sol- og lysindfald. Så bliver du irriteret af sollys, når du laver noget på computeren derhjemme? Så få monteret solfilm, der kan stoppe refleksionerne.

 

Fordele ved solfilm

Solfilm er blevet mere populært, og i dag bruges det af mange i stedet for eksempelvis persienner, markiser og gardiner. Det er der god grund til, da du med solfilm får flere fordele, herunder:

  • Beskyttelse mod UV-stråling
  • Reducering af temperatur
  • Reducering af sollys
  • Sundt indeklima
  • Mulighed for at bevare privatlivet, da du kan få solfilm, som gør, at forbipasserende ikke kan kigge ind i din bolig
  • Beskyttelse af møbler og lignende i hjemmet, da afskærmning af solen gør, at dine møbler ikke falmer

 

Der er altså rigtig mange gode grunde til, at du skal prøve solfilm hjemme hos dig, og der findes et væld af forskellige løsninger. Kontakt en forhandler allerede i dag og hør mere om dine muligheder for at skærme for solen og få et bedre indeklima.

oktober,2021