Nyttig viden inden påbegyndelse af tilbygning

Gode råd til dig som skal påbegynde tilbygning af hjemmet

Det kan være en stor beslutning at lave en tilbygning, men hvis du er glad for dit hus og dit lokalområde, men bare er løbet tør for plads, kan en tilbygning være en god løsning i forhold til at flytte.

 

Gør dig de nødvendige overvejelser

Som husejer, der gerne vil lave en tilbygning, er der nogle overvejelser, der er gode at gøre, inden du bestiller den første og bedste entreprenør. Først bør du overveje dit behov – Er det et nyt badeværelse, børneværelse eller udestue? Vil rummet også blive brugt, når børnene flytter hjemmefra? Dernæst er det rummets funktion og størrelse – Hvad skal rummet bruges til, skal det opvarmes, skal der inddrages noget af indkørslen eller haven for at bygge, og hvor stort skal du bygge? Jo flere overvejelser, du gør dig, inden du kontakter en entreprenør, jo mere præcist et tilbud kan du få. Og netop omkring tilbud, kan det være en god ide at afstemme økonomien, før du forelsker dig i den største udestue eller garage med dobbelte automatiske porte. For at kunne bygge, er du nødt til at være realistisk omkring prisen, og hvad der kan lade sig gøre.

 

Finde den rette byggepartner

At lave en tilbygning er et stort projekt, og det er derfor vigtigt, at man har tillid og klare aftaler, med dem, som udfører opgaven. Sørg derfor for at have alle aftaler skrift og lav ikke mundtlige aftaler, uanset hvor troværdig du finder den anden person. Start med at lave research på nettet og find forskellige virksomheders spidskompetencer og kundeanmeldelser. Snak gerne med kunder, der har erfaring med entreprenørerne, så du får et indtryk af firmaet. Tøv ikke med at kontakte en kompetent entreprenør, der kan hjælpe dig med dit problem. En dygtig entreprenør kan give dig overblik og sikre dig, at dit byggeprojekt bliver, som du gerne vil have det.

 

 

december,2021