Tips til nye gardiner fra gardinbussen.


3 tips til den perfekte boligindretning

Er du i gang med at indrette din nye bolig? Eller trænger din gamle bolig til et friskt pus? Uanset hvad er gardiner en vigtig ting at overveje, da det har stor betydning for boligindretningen og det udtryk, du i sidste ende skaber.

Der findes tonsvis af forskellige gardiner, og derfor har du også uanede muligheder, når det kommer til at vælge gardiner til din bolig. Du finder gardiner i forskellige farver, kvaliteter og selvfølgelig også prisklasser, så du skal nok finde noget, der passer fuldstændig perfekt ind i din indretning, og som bidrager til at skabe lige netop det udtryk, du gerne vil skabe.

Forskellige typer af gardiner

Først og fremmest findes der forskellige typer af gardiner. Du kan blandt andet få:

  • Rullegardiner
  • Plissegardiner
  • Liftgardiner
  • Panelgardiner
  • Lamelgardiner

Alt efter hvilken type af vinduer, du har, er der forskellige gardiner, der vil passe rigtig godt. Har du eksempelvis skrå- eller ovenlysvinduer, vil rullegardiner være et oplagt valg. Har du derimod store vinduer, som nærmest fylder hele væggen, og dermed har en stor betydning for indretningen vil lamelgardiner være et oplagt valg. Et lamelgardin er et elegant valg samtidig med, at det er nemt at betjene uanset størrelsen.

Mangler du inspiration til dine nye gardiner? Bestil en gardinbus

Er du på bar bund, og mangler du inspiration til dine nye gardiner, så har du mulighed for at bestille gardinbus. Når du bestiller gardinbussen, får du simpelthen gardinerne hjem til dig. På den måde kan du se de forskellige gardiner, og hvordan de fungerer i netop din indretning. Vores gardinmand står samtidig gerne til rådighed med både råd og vejledning omkring type af gardin, farvevalg, stilarter og funktioner. På den måde er du sikret, at du finder de helt perfekte gardiner, som kan komplimentere din indretning i hjemmet.

marts,2021