Indret hjemmet med et personlige præg

 

Sådan gør du dit nye hus til dit personlige hjem

Indretning er mere end blot den funktionsdygtige del af dit hjem. Indretningen er også en del af det, der giver huset dets personlighed og kant, og som dermed gør huset til lige netop dit hjem. Når du derfor står over for opgaven at indrette dit nye hus, hvad end det er et nyt gårdhavehus, funkishus eller længehus, skal du være ekstra opmærksom på de beslutninger, du tager i forbindelse med indretningen. Sådan garanterer du, at din nye bolig er en del af dig, og du er en del af den.

 

Billeder, træ og planter giver dit nye hus charme, sjæl og liv

Der er mange måder, hvorpå man kan gå til opgaven at gøre ens hjem til et inviterende, charmende og varmt sted at bo og holde selskaber. Du kan eventuelt sætte dig ned og tænke over, hvad den røde tråd i indretningen skal være: foretrækker du fx mørkt eller lys træ, tekstiler med glat eller legende struktur, flere små eller flere store lamper osv. Der er også nogle sikre vindere, der uanset din hustype, vil kunne bidrage med den sjæl og karakter, som alle ønsker i sit hjem. Her kan bl.a. nævnes personlige billeder, en smuk beplantning og selvfølgelig trægulve, der inviterer naturen ind i dit hjem.

 

 

Inviter til hygge i dit hjem ved at mixe nyt og gammelt

Hygge er noget alle efterspørger i de hjemlige omgivelser. Mange betragter stuen som hjemmets faste hyggekrog, og du kan derfor med fordel prøve dine idéer af i dette rum først. Meget af hyggen stammer fra rummets belysning samt mængden af uldtæpper og puder, mens mange også særligt knytter idéen om en pejs til følelsen af rå hygge. I dag kan må investere i biopejse, der ikke behøver en skorsten, er miljøvenlige og nemme at installere – det er et moderne take på en gammel klassiker og en garanteret vej til at skabe hygge i hjemmet.  

januar,2022