Indret din bolig som hotellerne gør

Det at komme på hotel er for mange mennesker en luksus oplevelse, men der er selvfølgelig flere forskellige meninger og holdninger til, hvordan stilen på hoteller er. Nogle forbinder det med eksklusivitet og luksus, mens andre synes, at det er en smule upersonligt.
Dette indlæg er til dem, der elsker at være på hotel, som gerne vil bringe noget af stilen ind i deres egne hjem, og som kan give både gæster og familiemedlemmer følelsen af at træde ind på et hotel, hver gang de er på besøg. Indret din bolig som var du på hotel og opnå luksus og boligdesign på helt nye niveauer.

 

Sådan får du stilen

Det vigtigste ved hotelstilen er renlighed. Der er nemlig altid opryddet op pænt på hoteller, som også giver en minimalistisk og praktisk indretning. Du kan også overvejet at bruge specielle materialer i dit hjem, som eksempelvis kobber eller messing, som ofte forbindes med luksus og velvære. Mange hoteller vælger lyse og mørke kontraster, der oser af eksklusivitet.
Ofte på hoteller kan du også finde møbler, der stikker lidt ud i indretningen. Nogle lidt store møbler i rummet, som for eksempel en stor velour sofa, som er blikfanget i rummet, men som samtidig er behagelig at kigge på og som bidrager til den behagelige stemning.

 

Der er jo forskel på hoteller

Stil og indretning er selvfølgelig en individuel smag, og der er derfor også forskel på, hvilke hoteller, der falder i din smag, og hvilke, der ikke gør. Husk, at du kan indsamle forskellige stilarter og ting fra indretningen, som du godt kan lide, fra forskellige hoteller du besøger, så du kan opnå hotelstemningen derhjemme. Når du bliver inspireret, kan du sammensætte de forskellige dele i hjemmet, så du ender med den helt perfekte hotelfølelse, hvor du altid føler dig indrammet i luksus og velvære, præcis som var du på hotel.

 

maj,2022