Sådan vælger du det rette byggefirma

Det er uhyre vigtigt at alliere dig med et troværdigt byggefirma, når du skal i gang med et større byggeprojekt. Specielt hvis du skal til at kaste dig ud i nybyg, er det afgørende at du er vågen og opmærksom i processen. Alt for mange bliver snydt, fordi de simpelthen er for uerfarne inden for området. Derfor er det en rigtig god idé at tage dig nogle forhåndsregler, inden du begiver dig ud i en forvirrende verden, som nybyg også repræsenterer.

 

Et godt sted at starte er på byggefirmaets egen hjemmeside. Hvis der er vist referencer, er det som udgangspunkt en meget lovende indikator for firmaets pålidelighed. Nogle firmaer skriver dog selv deres egne referencer, og derfor er det vigtigt, at du læser dem igennem. Du vil ved en gennemlæsning hurtigt kunne vurdere, om det skrevne er troværdigt.

 

Vælg et troværdigt byggefirma til nybyg

I jagten på et pålideligt byggefirma til dit nybyg-projekt er næste skridt at tjekke eksterne referencer – altså anbefalinger uden for firmaets egen hjemmeside. Her er siderne proff og trustpilot super anvendelige. Du kan på disse sider hurtigt danne dig et overblik over de forskellige firmaers omdømme. Når du har tjekket byggefirmaets anmeldelser på proff eller trustpilot, kan du rykke videre i byggeprocessen. I forbindelse med nybyg er det særligt vigtigt, at du benytter dig af denne sikkerhedsforanstaltning, som de to sider tilbyder.

 

Indhent flere tilbud

Når du har fundet en håndfuld tilsyneladende pålidelige byggefirmaer til nybyg-projektet, handler det om at udvælge det rigtige firma. Det er en god idé at indhente tilbud på din opgave fra samtlige firmaer og holde dem op imod hinanden. På den måde er du sikker på, at du ikke bliver snydt i forhold til prisen. Nogle firmaer tager for meget for deres arbejde, og andre sætter deres pris urealistisk lavt. Dette helgarderer du dig imod ved at indhente tilbud fra dem alle.

 

november,2022