Belysning i haven – Inspiration til en hyggelig have

For mange boligejere er haven omdrejningspunktet for hjemmet. Det er her, vi har mulighed for at slappe af, nyde naturen og tilbringe kvalitetstid med familie og venner. Det danske vejr tvinger os imidlertid ofte indenfor, og derfor har vi sjældent mulighed for at udnytte havens fulde potentiale hele året rundt. Ved at tilføje stemningsfuld belysning til haven kan du forlænge de varme sommeraftener og skabe en magisk atmosfære, som kaster lys over selv de mørkeste vintertimer. Belysning til haven er vigtigt, da det kan tilføje nye dimensioner til din have og gøre selv de mest skumle afkroge indbydende. Mangler du inspiration til belysning i haven, har vi samlet et par gode ideer nedenfor.

 

Udendørsbelysning: Sådan vælger du

Der findes mange muligheder, når det gælder belysning i haven. Derfor bør dit valg af udendørsbelysning i høj grad afgøres ud fra den stemning, som du forsøger at skabe i haven. Drømmer du om at skabe en intim og romantisk stemning i haven, kan du med fordel vælge at anvende lanterner omkring terrassen eller langs stierne. Flammerne skaber en magisk oase af ro og fred. Ønsker du at kaste mere lys over havens frodige planter og buske, anbefaler vi LED-spotlights til at skabe dimension i haven. Ved at benytte denne form for belysning i haven skabes en næsten eventyrlig stemning med spændende skyggespil. En have gemmer på mange hemmeligheder - særligt i mørket. Skal haven være tryg at gå igennem i nattetimerne, kan du udforske smart belysning til haven. Smart belysning til haven giver dig mulighed for at styre lyset ved hjælp af en app eller en stemmestyret enhed. Herigennem kan du eksempelvis ændre intensitet på lyset, tænde, slukke og tilmed ændre farve på belysningen.

 

Få det meste ud af lyset med kompetent rådgivning

Belysning i haven kan forvandle din have og den til et område, der indbyder gæster med åbne arme. Ved brug af kreative løsninger til belysning i haven kan du skabe helt nye udtryk, der både fremviser din have fra sin bedste side og på samme tid gør den til det perfekte areal for kvalitetstid med dine nærmeste. Skulle du være i tvivl om, hvilken løsning der egner sig bedst til din have, kan du søge rådgivning til belysningen hos en professionel. På sådan vis er du sikker på at få installere udendørsbelysning, der virker hver gang og skaber en eventyrlig atmosfære i din have i alt slags vejr.

august,2023