Sådan indretter du et immødekommende venteværelse

Når du skal modtage gæster, hvad enten du har en form for klinik eller et kontor, så ønsker du sandsynligvis at tage godt imod dine gæster. Dine gæster vil som oftest være kunder eller potentielle kunder og det er derfor vigtigt at din virksomhed tager sig bedst muligt ud.  

De skal kunne føle sig velkomne og føle at de bliver mødt med glæde og positivitet. I denne artikel vil du kunne finde nogle gåde råd til hvordan du indretter et venteværelse således at dine gæster føler sig godt tilpas, taget godt imod og føler sig velkomne.

5 råd gode råd til at indrette et venteværelse

 

  • Hav komfortable møbler – Det er vigtigt at venteværelset sender det rette signal om din virksomhed. Gode stole og sofaer er et stort plus hos gæsten.
  • Billeder på væggene – Skaber et mere hjemligt look, som gør at dine gæster føler sig godt tilpas. Derudover er det en god idé at vælge billeder der komplimenterer de farver du har valgt på møblerne.
  • Friske farver – Lyse og friske farver giver en god energi og glæde hos dine gæster. Det er altid mere rart at træde ind i et lokale med farver og friskhed
  • Lys – Sørg endelig for, at naturligt dagslys kan finde sin vej ind gennem venteværelset, det skaber en god energi og sørger for, at din gæst føler sig velkommen.
  • Adgang til drikkevarer – Det kan være en god idé at placere en drikkevandsautomat i venteværelset således, at gæsterne kan få sig noget at drikke imens de venter, det sender et signal om at du bekymrer dig om dem.

Du kender det nok selv, at være gæst et sted man aldrig har været før, man er en smule usikker. Kunsten er at få gæsten til at føle sig velkommen, gæsten skal derfor tages varmt og hjerteligt imod. Et gammel ordsprog siger, at du skal behandle andre som du selv ville ønske at blive behandlet. Derfor skal du overveje hvordan du selv ville ønske at blive taget imod og hvordan lokalet skulle se ud for, at du ville føle dig godt tilpas og velkommen. Du ville sandsynligvis sætte pris på en kildevandskøler så du kan få noget at drikke.

Når en gæst oplever en stor gæstfrihed i din virksomhed, er det meget sandsynligt at vedkommende vil tale med andre om den gode oplevelse og dermed øger det chancerne for at gæstens bekendte vil kunne finde på, at aflægge et besøg hos dig, hvis dette er aktuelt for dem.  

Water For Life
Strandvejen 124

2900 Hellerup
26 70 10 20

september,2020