Renovering kan skabe følelsen af et nyt badeværelse

Det er her, du gør dig klar til en ny dag, og det er her, du slutter dagen af. Dit badeværelse er et omdrejningspunkt i dit hjem, og i løbet af dagen tilbringer du lang tid i rummet. Badeværelset skal være praktisk og nemt at bruge, og skal opfylde lige præcis de behov, du og din familie har. De behov ændrer sig med tiden. En løsning, som fungerer godt når du har små børn, er måske mindre hensigtsmæssig, når børnene er flyttet hjemmefra. Heldigvis er der hjælp at hente – du bør overveje at tage kontakt til en professionel og autoriseret tømrer i Rødovre og høre mere om, hvilke muligheder du har.

Når du har boet i din bolig i mange år, vil der utvivlsomt være mange ting, der kan trænge til en opdatering. Måske får du slebet og lakeret gulv, måske maler du væggene i en ny farve, og måske køber du nye møbler. Glem ikke dit badeværelse, når du overvejer at forny dit hjem. Badeværelset bliver slidt af dagligt brug, og selvom dit badeværelse er af høj kvalitet, vil sliddet begynde at vise sig med tiden. Heldigvis skal der ikke meget til, før dit gamle badeværelse vil føles som nyt. Nye fliser kan gøre rummet lysere og få det til at virke større; nye armaturer kan optimere pladsen og skabe mere opbevaringsplads; og ved enten at installere et nyt badebar eller fjerne et gammelt får du et helt nyt rum på en enkel måde.

Det kan også være en rigtig god idé med en badeværelsesrenovering, hvis du lige er flyttet i ny bolig. Dit nye badeværelse er måske ikke optimalt for dig, og det kan hurtigt ødelægge noget af glæden ved dit nye hjem. Det er fremmede mennesker, som har sat deres præg på badeværelset, og det er nu op til dig at skabe netop det badeværelse, som du gerne vil have. Sammen med din tømrer kan du skabe det flotteste badeværelse i København, som er helt efter din smag og som opfylder netop dine behov.

Måske er du nervøs ved tanken om en omfattende renovering med alt hvad det medfører af tid og økonomi. Derfor skal du tage din tømrer med på råd helt fra begyndelsen. Tømrervirksomheden har lang og omfattende erfaring med netop renovering af badeværelse, og vil hjælpe dig med at få overblik over alle de spændene muligheder du har.

P.G. & Søn ApS
Bjerringbrovej 46
2610 Rødovre
Tlf: 38 71 17 00

september,2020