Producer dine egne træmøbler

I nogle tilfælde kan det både være sjovere at billigere at bygge sine egne træmøbler. Hvis du f.eks. har et specifikt sted, at det pågældende møbel skal stå, kan det måske være begrænset, hvad der findes på markedet i de specifikke mål, du har brug for. Af denne grund kan det være meget brugbart at have kompetencerne til at producere sine egne møbler.

 

Byg din egen seng

Selvom det godt kan virke kontroversielt, kan du også springe ud i projektet at bygge din egen seng. Der kan igen være tale om, at du har brug for, at din seng kan passe ind i en krog med specifikke mål, eller at du ikke kan finde den rette sengeramme eller -gavl.

Alternativt kan du lave en væghængt seng, så du har mulighed for at gemme sengen helt væk, når du ikke bruger den, hvilket vil frigive meget plads, hvis pladsen i din bolig er en begrænset kapacitet.  

Løsningen på ovenstående scenarier er at slippe din indre tømrer løs, der kan fremstille lige netop det møbel, du har brug for.

 

Lav egne pallemøbler

Også når det kommer til det udendørs træmøblement, kan det også betale sig selv at give sig i kast med at producere de møbler, du har brug for. Til terrassen er der mange, der sværger til at fremstille deres møbler ud af paller. Fordelen ved dette er, at der er mange, der har paller liggende derhjemme, hvorfor der ikke skal købes materialer ind til produktionen – udover de skruer og beslag, der skal holde møblet sammen. For at sætte prikken over i’et på dette pallemøbel kan du herefter købe nogle behagelige hynder, så du kan nyde dine dage på din terrasse i behagelige træmøbler.

 

 

juni,2021