Gardintrends 2022 – Få de nyeste tips til indretning

Nye gardintrends i København

Gardiner kan være rigtig svære at vælge. Du tænker måske ikke så meget over det, fordi de både er anonyme og samtidig ekstremt iøjefaldende. Nogle af de trends, vi har set tidligere, er pangfarver og udseende over funktionalitet. Vi er begyndt at bevæge os lidt væk fra nogle af disse. Men hvad bevæger vi os se henimod, tænker du?

 

De nye tendenser

I 2022 kommer vi til at se nogle nye tendenser angående gardiner. Der begynder at tegne sig nogle mønstre, selvom det kan være svært at sige noget om fremtiden, tør vi alligevel godt at give et kvalificeret bud. Om gardinerne skal pryde en københavner lejlighed eller en stor villa i Gentofte, så er der nogle typiske trends der går igen og igen. Vi vil nu gennemgå nogle af dem, så du får lidt lettere ved at vælge dine næste gardiner.

 

Bæredygtige gardiner

En af de helt store trends, som vi tror meget på, er bæredygtige gardiner. Det bliver en stensikker vinder i 2022. Det er tydeligt, at danskernes forbrug af bæredygtige materialer i hele huset har været stigende det sidste lange stykke tid. Vi tror altså på, at det næste bæredygtige i hjemmet, bliver gardinerne. Det ses også, at danskerne gerne vil bruge de ekstra penge, som bæredygtigt materiale koster, da det jo er sundt for miljøet. De bæredygtige gardiner kommer i den grad til at kunne ses i de danske dagligstuer i 2022.

 

Naturlige farver

Som tidligere nævnt er vi begyndt at bevæge os væk fra nogle af pangfarverne. Derfor tror vi, at noget af det nye bliver naturlige og varme farver - dem vil vi gerne have med ind i stuerne. De må gerne være lidt anonyme og samtidig lidt varme. Det bliver en fin balancegang mellem at lægge mærke til dem og ikke tænke over dem. Du skal bare huske på, at de skal passe til resten af møblerne, så de ikke kommer til at skille sig ud. Så er det nemlig, at folk begynder at lægge for meget mærke til dem.

 

Funktionalitet og automatisering

Funktionalitet og automatisering bliver nogle af de helt store ting i 2022. Hvis du ikke har set dem før, så mener vi gardiner, som kan styres med en fjernbetjening, når vi skriver funktionalitet. Det er utroligt smart, og det gør, at du ikke skal ud i nogle dumme positioner, når du skal trække fra eller for. Derudover bevæger vi os hen i en tid, hvor stuen skal fungere som mange forskellige ting. Derfor er det vigtigt, at der er styr på funktionaliteten, så der ikke hele tiden er problemer med gardinerne.

 

Følg din mavefornemmelse når du vælger gardiner

Til syvende og sidst er det vigtig at nævne, at det naturligvis altid kommer an på, hvad du selv tænker og føler, er det rigtige. Du er nødt til at gå med din mavefornemmelse. Der kan være nok så mange trends og tendenser, men det er dig – og kun dig, som ved, om det passer til din personlige indretning. Det vil altid være mest moderne, hvis din indretning og dit hjem afspejler dig som person – der findes ikke noget mere charmerende og ægte. Du skal derfor ikke prøve at være noget, som du ikke er gennem indretningen. Hvis du er i tvivl om, hvilke gardiner du skal vælge, kan det være en god ide at snakke med en erfaren gardinmand omkring det. Det kunne også være en god ide af få besøg af en gardinbus. Så kan de komme ud med gardinerne, og så har du mulighed for at se dem inde i det eget hjem i stedet for at stå og kigge på dem i en butik. Der kan det være svært at forestille sig dem i hjemmet.

Held og lykke med at vælge dine gardiner i 2022. Vi håber, at vi har hjulpet dig bare en lille smule.

 

 

december,2021