Mobildiskotek – sådan fungerer det

Har du kridtet danseskoene? Og har du bedt dine gæster gøre det samme? Så er der kun én ting at gøre for at få gang i dansegulvet; få et festligt mobildiskotek til at levere tonerne til din fest!

Hos Inbooking er det muligt at leje et mobildiskotek til de fester, der står for døren; firmafester, konfirmationer, surprise parties, fødselsdage, julefrokoster eller bryllupper. Det er med andre ord kun fantasien, der sætter grænser!

Musik på dine præmisser

Er du typen, som ikke er stærk til elektronik, eller ønsker du blot at lægge ansvaret for musikken i andres hænder, er et mobildiskotek et oplagt valg. For der er mange fordele at hente.

Med et mobildiskotek booker du ikke alene en DJ, men også alt nødvendigt udstyr. Det betyder altså, at alt fra musik, lydanlæg og DJ-pult til eventuelt lys- og røgshow bliver leveret, og det eneste du skal sørge for er, at stå klar med åben dør og åbne arme!

Er du så heldig selv at ligge inde med et lydanlæg, har du også mulighed for blot at leje en dygtig dj. Vælger du at gøre dette, er forskellen blot, at det forventes, at du stiller lydanlæg, DJ-pult og andet udstyr til rådighed, når DJ’en møder op med sin musik.

Uanset om du lejer et mobildiskotek eller en DJ, har du allerede taget et stort skridt i retning mod en god fest.

For det er ikke hvilke som helst DJ’s, der styrer musikken. Du kan være sikker på, at du lejer yderst kompetente dj’s, som med mange år og mange fester i bagagen er trænede I at spille netop den musik, som der blandt dig og dine gæster er stemning for. På denne måde er der garanti for, at musikkens toner matcher publikums ønsker.

Få et mobildiskotek til din næste fest

Fester er forskellige og behovet for musik er ligeså. Fælles for de fleste fester er dog, at der ønskes en god og festlig stemning.

Et mobildiskotek kan være behjælpelig med at opnå netop den stemning, som du ønsker til din fest. Ved at lytte grundigt til netop dine ønsker og behov, kan der findes frem til den helt rigtige type af DJ, som har de rette kompetencer til at indfri dine ønsker.

Et mobildiskotek kan spille både højt og lavt, ældre musik og nyere musik, men det vigtigste er altid at skabe en vellykket fest!

INMUSIC
Skanderborg 8660
Adelgade 102A
29 92 20 90

september,2020