Indretning af Gamer-rum – Få plads til en god Virtual Reality-oplevelse

Er du gamer, kommer du til at sidde meget foran din skærm, ved et skrivebord, på en kontorstol. Når gaming er så vigtigt, giver det mening at gå op i sin indretning og de rette forhold, så man ikke får skader undervejs. Derfor kommer der nogle tips til den essentielle indretning til gaming og gamer-grejet.

 

Skrivebord, stol og skærm

De tre vigtigste dele af et gaming-setup er det samme som på et kontor: Du har bl.a. brug for et stærkt skrivebord, der har den rette højde og kan holde dine skærme og keyboards stabile under forløbet. Så er der stolen: Flere gamere holder sig til den klassiske kontorstol, men der er mange fordele ved en gamer-stol i modsætning til den klassiske stol: Højden kan justeres, der er et polstret og formbart ryglæn, og du kan tage en lur i stolen ved at læne dig tilbage i den. Til sidst er der skærmen: her er der flere løsninger afhængig af pladsen. Du kan enten bruge de velkendte desktop-skærme/dobbeltskærm eller opsætte et gardin, som kan bruges til skærm vha. en projekter. Afhængig af dine øjne og pladsen er der flere muligheder for indretning.

 

Behov for Virtual Reality?

Går du op i VR, kan der også gøre nogen nødvendige foranstaltninger – Virtual Reality er en meget pladskrævende niche, så du skal være sikker på, at du har nok gulvplads, når du tager gearet på. Udover det så er det også en fordel at have en plan overflade, som du kan bevæge dig rundt på – et væg-til-væg-tæppe kan være en fordel i det her tilfælde. Har du andet udstyr end VR, skal du nok være opmærksom på kabler, som ligger og flyder. De skal skaffes af vejen: Med kabelskinner kan du samle alle kabler, så du ikke kommer til at træde/falde på dem under dit forløb: Prøv en god Virtual Reality-oplevelse ved at tænke indretningen ind, og få meget mere ud af dit spil.

juni,2021