Alarm i hjemmet


Er en alarm i hjemmet nødvendigt?

Er en alarm i hjemmet virkelig en god idé? Det er vigtigt, at du føler dig tryg i dit hjem, lige såvel som at det er vigtigt, at du føler dig tryg ved at lade huset være, når du skal på weekendtur eller ferie. Alarmen gør det ikke sværere for tyven at bryde ind i huset, men det kan derimod holde tyven fra overhovedet at prøve på det.

Alarmen kan ses som et supplement til den øvrige sikring af dit hjem, hvor det stadig er nødvendigt med indbrudssikre døre og vinduer.

Følgende grunde kan være årsag nok til at anskaffe sig en alarm til hjemmet.

  • Bor du langt fra naboerne?
  • Hvis du rejser meget og ofte er langt væk fra dit hjem.
  • Har du særlige værdier i hjemmet som møntsamlinger, arvestykker, smykker eller dyre møbler?
  • Hvis du bor i et område med meget kriminalitet.
  • Hvis du før har haft indbrud og føler dig utryg ved at efterlade dit hjem.
  • Hvis du af anden årsag føler dig utryg ved at være hjemme om natten.

Hvilken slags alarmer findes der?

Der findes forskellige alarmer mod indbrud, der imødekommer dine behov for indbrudssikring. Hos de fleste sikkerheds- og alarmfirmaer kan du både få en alarm med og uden abonnement. Et abonnement kan give en række fordele såsom gratis udrykning ved igangsættelse af alarm mm., men der er naturligvis altid også mulighed for en alarm uden abonnement.

Derudover kan alarmerne fås med forskellige systemer, blandt andet GSM-systemet, der fås med tilhørende SIM-kort, der løbende vil sende dig advarsler og opdateringer på din alarm.

Derfor skal du ikke vælge en billig alarm

Når det drejer sig om din sikkerhed, bør du ikke gå på kompromis. Ved selv at montere systemet kan der være risiko for, at systemet ikke fungerer korrekt ift. Højde, vinkling og følsomhed.

Indbrudstyve ved godt, at der ikke er samme sikkerhed ved de billige alarmer, og derfor er der ikke samme respekt for disse. Ved de billige alarmløsninger skal du ofte selv stå for overvågningen, og der kommer ikke en vagt ud og hjælper til i tilfælde af alarm eller indbrud.

april,2021