Frigør tid med hjælp fra et rekrutteringsfirma

Det kan være en lang og tidskrævende proces at rekruttere nye medarbejdere, og det er det typisk også for langt de fleste firmaer, når en stilling skal besættes af den rette kandidat. Denne proces er dog hverken lang eller tidskrævende for de virksomheder, som vælger at benytte et certificeret rekrutteringsfirma, som har ekspertise i at finde den rette kandidat på andre firmaers vegne. Så slipper jeres firma for alt det praktiske besvær og får serveret de mest oplagte kandidater på et sølvfad, så I i fællesskab finder det perfekte match til stillingen.

Sådan foregår rekrutteringsprocessen

Rekrutteringsprocessen er dog stadig lang, hvis ikke endnu længere, når et rekrutteringsfirma varetager opgaven. Det er dog for at sikre grundighed, så dit firma kan få den rette kandidat til stillingen. Processen består overordnet set af en afklaringssamtale mellem dit firma og rekrutteringsfirmaet, jobkravsanalyse, annoncering af jobopslaget, adfærdsanalyse, indledende samtaler, personlighedstest, videre samtaler og til sidst den endelig udvælgelse af de bedste kandidat i samarbejde med dit firma. De praktiske trin i processen slipper dit eget firma derfor for at varetage, men dit firma kan dog varetage eller delvist deltage i de trin, som I ønsker. I vil altid tage den afgørende beslutninger, men det erfarne rekrutteringsfirma vil hjælpe jer godt på vej til at tage det rette valg.

Der er to særlige faktorer i rekrutteringsprocessen, som vægtes særligt højt – afklaringssamtalen mellem dit firma og rekrutteringsfirmaet samt personlighedsanalysen af de relevante kandidater. Afklaringssamtalen mellem dit firma og rekrutteringsfirmaet har til formål at afklare dit firmas værdier, ønsker og krav for at sikre, at kandidaten passer til firmaets rammer. Rekruttingsfirmaet vil herefter udvælge potentielle kandidater med henblik på, at de opfylder de nødvendige krav samt passer personlighedsmæssigt til dit firma. Her vil forskellige personlighedsfaktorer blive sammenlignet med jeres firma, så det er muligt at finde et perfekt match. På den måde får jeres firma en medarbejder, som både opfylder det faglige niveau og har den ønskede mentalitet, motivation, socialiseringsevne samt følelsesmæssig intelligens, som passer til jeres virksomhed.

Få pengene retur ved utilfredshed

Du kan med fordel vælge et af de certificerede rekrutteringsfirmaer, som delvist giver pengene retur, hvis det perfekte match ikke findes. Det er dog heldigvis muligt at finde et succesfuldt rekrutteringsbureau, hvor jeres virksomhed med stor sandsynlig kan få fundet det perfekte match. Det er derfor en oplagt mulighed at frigøre tid på ved at få hjælp fra et rekrutteringsfirma, hvor nogle af omkostningerne bliver refunderet i det sjældne tilfælde af intet perfekt match. Afprøv derfor et rekrutteringsbureau næste gang, at I søger en ny medarbejder.

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV
21 28 34 09

september,2020