Find spændende klubber og aktiviteter i nærheden af dig

Hvor er den bedste gymnastikforening nær dig? Fodboldklub? Løbeklub? Det kan være vanskeligt at overskue alle de muligheder der er i området, og derfor findes der nu en bedre måde at gøre dette på. Løsningen hedder Clumeo og er en app, hvor du kan finde og se detaljer om de klubber der er i dit område. Det er nemt at finde ud af, og du kan bruge appen efter du har fundet og tilmeldt dig en klub eller et hold.

Hent og installer appen

Det første du skal gøre er, at installere appen. Når du har den kan du begynde at bruge systemet. Desværre er der ikke en webudgave, men du kan bruge den direkte på din telefon.

Find klubber i nærheden af dig

Med clumeo får du et overblik over de aktiviteter der er i nærheden. Du kan søge på dit område eller på forskellige søgeord, for at finde den helt rigtige klub. Har du børn kan du ligeledes finde den helt rigtige klub og planlægge hvordan deres klubliv passer ind i skemaet.

Tilmeld og betal

For at gøre det nemt at melde dig eller børnene til en klub kan du gøre det igennem appen. Så er alle sikre på, at det praktiske er i orden.

Få opdateringer og følg med i foreningen

Appen er ikke bare et sted hvor du finder klubber og ser hvornår de forskellige hold ligger. Det er et sted hvor du kan finde information der bliver givet til holdene og hvor du kan tale med de andre der går på holdet. På denne måde har du meget nemt adgang til de mennesker du har behov for i forbindelse med dit foreningsliv.

Det har aldrig været nemmere at finde og planlægge et sundt klubliv, og det er en rigtig god idé at gøre det. Sport og socialt samvær er en rigtig vigtig del af et sundt lokalmiljø og det kan derfor anbefales at du på den ene eller den anden måde finder en klub eller lignende til dig selv og dine børn. Dette kan give et bedre socialliv og derved et mere fuldt liv. Der er rigtig mange muligheder, lige fra en sjov og aktiv løbeklub til børnene til en folkedanseklub til de voksne.

Clumeo
Tlf: 20 60 33 88
kontakt@clumeo.com

september,2020