Find det fineste pynt til bryllupsfesten

Skal du selv holde bryllupsfesten derhjemme? Så har vi lavet dette blogindlæg over tilbehør til bryllup, du skal have med til festen.

 

Find det fineste pynt til bryllupsfesten

Ét sted man i hvert fald ikke behøver at gå ned på tilbehør til brylluppet, er på pynten. Med flot og personlig pynt kan du forvandle et selskabslokale til et romantisk og festligt rum, der sætter rammerne for jeres kærlighedsfest. Lav dine egne bordkort, find bordpynt, balloner og smukke lanterner, der kan sætte stemningen for jeres store dag. Du kan nemt gøre pynten personlig enten ved at bruge jeres egne billeder, jeres initialer eller andet, der kendetegner jer.

 

Har I styr på bordene?

Inden I begynder at pynte op, er det naturligvis afgørende, at I har styr på bordene, I skal sidde ved. Skal I have runde eller aflange borde, og hvor mange skal I sidde ved hvert? Bordenes størrelse og form kan ofte afhænge af jeres valgte selskabslokale samt hvor mange gæster, I bliver til bryllupsfesten. Derfor kan det være en god idé tidligt at undersøge muligheden for bordudlejning, så I er sikre på at få de rigtige borde til brylluppet.

 

Fordelene ved runde borde er, at alle gæsterne ved et bord kan se og snakke med hinanden. Dog kan runde borde ofte tage mere plads i et lokale, og det kan være svært at høre, hvad dem overfor siger. Firkantede borde har fordelen i, at de kan stå på mange forskellige måder og derved bedre udnytte pladsen i lokalet. Dog er gæsterne mere begrænset til at snakke med dem, de sidder over for og ved siden af.

 

Stole til bryllup

Har I styr på stolene? Det er selvfølgelig vigtigt, at man sidder godt på de stole, I vælger til brylluppet, men udseendet tæller naturligvis også. Heldigvis kan man godt pynte lidt på stolene, så de passer bedre ind i stilen til jeres bryllup. Undersøg muligheden for stoleudlejning og se, hvilke stole I kan vælge imellem til jeres bryllup.

 

Hvis du selv skal holde bryllupsfesten, så kan du med fordel kigge efter bordudlejning og stoleudlejning.

juni,2021