Få et stemningsfuldt hjem med blomster og planter

Sådan indretter du med blomster

Mangler du stemning og liv i hjemmet, kan du overveje at få et par blomster og planter. Grønne planter og smukke blomsterbuketter kan være med til at give et ekstra pift til indretningen i dit hjem. Farverne fra blomsterne og planterne pepper nemlig din bolig op og kan være med til at skabe en helt ny dimension. 

Faktisk får flere og flere får øjnene op for, hvor meget planter og buketter egentlig betyder for indretningen, og en smuk plante eller blomst kan efterhånden være lige så central som en flot lampe eller et unikt møbel.

Tre råd til at bruge blomster i indretningen

Er du ikke vant til at bruge blomster eller planter i din indretning, er det måske ikke helt lige til, hvordan du skal bære dig ad med at få det hele til at spille. Derfor får du her tre gode råd til, hvordan du helt konkret bruger forskellige blomsterbuketter og planter i din indretning.

  • Sæt kulør på tilværelse. Vi er mange, som har et hjem, der er stilrent og præget af ret få farver. Derfor kan en smuk og farverig blomst pryde indretningen.
  • Find vaserne frem. Rigtig mange har flere vaser til at stå derhjemme, men de kommer for sjældent frem. Køb derfor en buket blomster og find en vase frem. Vær ikke bange for de farverige, skøre eller anderledes af slagsen.
  • Brug tørrede blomster, som ikke visner og derfor ikke hele tiden skal skiftes ud. Hav gerne en kombination mellem både tørrede og friske blomster, da det kun vil gøre godt for stemningen og hyggen i dit hjem.

Tørrede blomster er det perfekte kompromis

Er du vild med blomster, og ønsker du at have blomster i indretningen hele tiden, er tørrede blomster eller evighedsblomster, som de også kaldes, det perfekte kompromis. På den måde undgår du at smide mange penge efter friske blomster flere gange om måneden, men kan i stedet nyde flotte buketter i lang tid ad gangen.

september,2021