Inspirationsforslag til badeværelset

Inspirationsforslag til forskellige badeværelser

Der findes mange måder at indrette dit badeværelse på. Du kan både gøre brug af microcement, fliser, glas eller noget helt fjerde for at skabe et nyt udtryk. Det kan derfor være en stor opgave at kaste sig ud i en renovering af badeværelset. For at gøre det lettere for dig at komme frem til en beslutning, får du her nogle gode råd og badeværelse inspiration til, hvordan du kan indrette dit badeværelse, hvis du står over for en renovering.

 

Aflange badeværelser

Har du et aflangt eller smalt badeværelse, kan det være svært at finde en flot indretning, der også er praktisk. Her kan det være en god ide at holde alle badeværelseselementerne i den side af rummet og placere brusenichen i den ene ende. På den måde sikrer du, at der er plads til det hele, og at brusenichen ikke fylder det hele i et smalt badeværelse.

 

New Yorker badværelse med epoxy gulv

En anden trend inden for badeværelsesindretning er den såkaldte New Yorker stil. Her er det et rustikt og råt look, der kommer til udtryk. Dette kan gøres på flere måder. New Yorker looket er meget moderne. Prøv med et nyt gulv af microcement og en glasbruseniche. Begge overflader skaber et industrielt udtryk og kan være med til at give dit badeværelse nyt liv.

 

Badekar som omdrejningspunkt

Et andet fokuspunkt i forbindelse med badeværelse inspiration kan være badekarret. Er du typen, der ofte nyder et afslappende bad, kan du med fordel overveje at indrette dit nye badeværelse med badekarret som omdrejningspunkt. Dette vil skabe en anderledes indretning, som du måske ikke tidligere har tænkt på.

 

maj,2022