Anlægsgartner


Sådan anlægger du en have – og gør det nemt for dig selv

En flot anlagt have kan være den perfekte prik over i'et til din bolig. Haveanlæg kræver en del fysisk arbejde, men der er heldigvis ting du kan gøre for, at pasningen af din anlagte have bliver nemmere og mere overskuelig.

Du kan med fordel dele haven op i forskellige portioner, som hver især kræver forskellige grader af pasning, og prioritere herefter. Det kan også hurtigt betale sig at lægge flis eller plante bunddækkende stauder, som forhindrer ukrudt i at vokse op.

Det er heller ikke hele haven som behøver at være under konstant opsyn. Du kan nemt dedikere en del af haven til at være et “vildt” område, hvor planterne får lov til at vokse som de vil – det kan også tiltrække hyggeligt dyreliv.

Anlægsgartneren kan hjælpe dig på vej mod drømmehaven

Uanset hvad kommer man ikke udenom det faktum, at haveanlæg er et større stykke arbejde, og hvis man ikke lige har tiden eller udstyret ved hånden, kan det virke som et ganske uoverskueligt projekt. Der findes heldigvis en løsning på det problem: anlægsgartneren.

En anlægsgartner er uddannet inden for feltet og kan hjælpe dig med alt lige fra planlægning af haven, til beplantning og anlæg.

Anlæg af have - søg rådgivning hos en anlægsgartner

Med rådgivning fra en anlægsgartner er du også sikker på, at haven bliver præcis som du ønsker den. Anlægsgartneren har ekspertise i at skabe naturlig symmetri og flotte kontraster i din have, og ved dermed, hvilke planter der skal anlægges hvor. De fleste anlægsgartnere har uddannelse og erfaring inden for både små private haver og større offentlige anlæg. En anlægsgartner kan desuden hjælpe dig med at vedligeholde din have, så skønheden ikke falmer med tiden.

april,2021