5 boligblogs, der hitter lige nu

Er du på bar bund med inspiration til dit hjem, eller er du bare ellevild med at kigge på boligbilleder, så følg med her, hvor vi giver ALT for damernes 5 gode bud på boligblogs, du skal følge. Der er alt fra smarte gør-det-selv projekter til kreative og flotte boliger, og der er noget til en hver smag. Vi er sikre på, der også er noget for dig og din stil. Læs med her og lad dig blive inspireret.

 

  1. Minimalistisk boligindretning

Er du til lyse og enkelte boliger, så skal du helt bestemt følge den belgiske designer Sarah på bloggen Cocolapinedesign. Boligbloggen pryder af smukke boliger i et minimalistisk look, der gør hele boligindretningen simpel og overskuelig at kigge på. Hovedformålet med den minimalistiske indretning er at skabe ro ved hjælp af en simpel og minimalistisk indretning. Undersøgelser har faktisk vist, at kvinder der bor i rodede hjem har et højere niveau stresshormonet kortison i kroppen. Det er også en af grundene til, at den minimalistiske indretningsstil er blevet så populær. Mange af indretningsteknikkerne bruger du sikkert i forvejen, for vi har virkelig taget den minimalistiske stil til os i Skandinavien.

 

  1. Farverige boliger

Er du pjattet med farverige og sjove boliger, skal du helt sikkert følge boligbloggen Designsponge. På bloggen finder du mange forskellige boliger fra verden over, der leger med alle regnbuens farver. Farver har en meget stor indvirkning på vores humør, og det skaber en rigtig god stemning i hjemmet. Det gode ved farver er, at de med sikkerhed går til alle årstider – uanset om solen skinner, eller det sner. Du kan også finde en masse kreative og fine DIY-idéer i forskellige prislejre og sværhedsgrader. Få inspiration til at bo farverigt!

 

  1. Maskulin boligindretning

Der er noget helt særligt over en rigtig maskulin boligindretning med rå elementer, mørke og afdæmpede nuancer og en underspillet enkelthed. Bungalow 5 er en vanvittig lækker boligblog, hvor hjemmets maskuline træk fremhæves. På Bungalow5 finder du utallige guides til, hvordan du gør dit hjem smukkere med en industriel og rå stil, der skabes ved hjælp af minimalistiske træk og råmaterialer som træ, læder og stål.

 

  1. Piget boligunivers

Lyserød er det nye sort. Kan du heller ikke få hænderne ned over det feminine hjem, så skal du helt sikkert følge Kreapernilles boligblog. Vi lover dig, at du bliver overrasket! Boligbloggen er præget af lyserøde farver og det pigede univers. Der er desuden også en masse fede konkurrencer, som du kan deltage i. Besøg bloggen og lad dig blive inspireret i dag!

 

  1. Inspirerende boligblog

Mangler du inspiration til din boligindretning, så skal du besøge boligbloggen Homesick. Boligbloggen er fyldt med inspirerende og kreative boliger i alle størrelser. Her kan du med sikkerhed finde flotte og kreative løsninger til dit hjem, uanset om du bor i et stort hus eller har en lille studielejlighed. Du kan også finde en masse DIY-projekter og IKEA Hacks, der med garanti vil overraske og inspirere dig.

 

oktober,2021