4 fede hylder, du selv kan lave

De lune temperaturer og solens varme stråler har ramt vores hud og vores hjem, og hvad er mere oplagt end at pifte boligindretningen op med et gør-det-selv-projekt? Vi har samlet 4 DIY-projekter til de fedeste hylder, der vil give din indretning et personligt og unikt præg. Læs med her!

Hos Lintoo.dk er vi ellevilde med DIY-idéer, og vi er endnu mere vilde med hylder, fordi de er effektive og giver indretningen et let og elegant løft. De er på samme tid fantastiske til opbevaring af praktiske ting, og løfter boligens indretning op på et højere niveau. Bogstavligt talt.

Hylderne kan bruges til at lave en kreativ udstilling med billeder, dine yndlings bøger og film. Du kan mikse det med ting i træ og keramik, så bliver det rigtig fint!

 

 

Fordelen ved DIY-hylder

 

Du har måske i forvejen et board på Pinterest med en masse gode bud på, hvordan hylder kan dekoreres, så de ser fede ud, men det er faktisk langt sjovere selv at lave dem. På den måde kan du nemlig kaste din egen stil over det og sætte dit eget unikke præg. DIY-hylder er desuden også langt billigere end butikkernes løsninger, og du kan skræddersy dem lige, som du ønsker. Læs med her og få tre bud på skønne hylder, du selv kan lave.

 

 

Farverige vandrør

 

Hvad er bedre end en funktionel reol, der nærmest er en dekoration og oplevelse i sig selv? Find din indre handyman eller handywoman frem og byg en reol med vandrør. Du kan spraymale vandrørene i en flot og iøjnefaldende farve, der kan give kant til dit hjem. Du kan også spraymale den i din yndlingsfarve! Tag forbi en genbrugsbutik og se om du ikke kan finde træplader, som du kan sætte op som reol i vandrørene. På den måde vil du også få et retro-twist, der giver væggen et unikt og cool look.

 

 

Udnyt højden!

 

Har du højt til loftet? Så kan du lige så godt løfter dit hjems indretning op på et højere niveau og udnytte pladsen. Hvis du mangler lidt ekstra opbevaringsplads, så sæt hylderne langt op i højden. På den måde udnytter du pladsen rigtig godt, og dine ting kommer ikke til at stå i vejen. Hvis du ikke kan nå hylderne, kan det være en god idé at sætte ting op, som du ikke bruger hver dag. For eksempel vinterjakker eller vinterstøvler. Du behøver ikke at gå ud og investere i de vildeste hylder, når de alligevel hænger så højt op.

 

 

Rå look

 

Hvis du gerne vil tilføre dit hjem et råt look, så kan du lave denne hylde med galvaniserede rør og reb. Hylden er genial til opbevaring på badeværelset eller i køkkenet, hvor du kan udstille keramik eller smukke glas, når de ikke er i brug. Den er virkelig nem at lave: Du skal blot bruge et rør, du kan hænge op på væggen og et reb, der kan holde svævehylderne oppe. Gå eventuelt på jagt i en genbrugsbutik. Her vil du sikkert finde alt det, du skal bruge.

 

oktober,2021