3 tips til et moderne badeværelse

Badeværelsestrends i 2022 

Ligesom der er forskellige tendenser indenfor tøjmode, har de forskellige tider også budt på forskellige trends og tendenser indenfor badeværelser. Du har højest sandsynligt oplevet, at badeværelset hos dine gamle forældre eller bedsteforældre ser anderledes ud, end det gør på moderne badeværelser rundt omkring i de danske hjem. Et badeværelses stil er faktisk en tydelig indikator på det årti det er blevet lavet, da der har været så markante skift i trends. Og ligesom indenfor tøjmode, bliver nogle af disse tidligere trends også hevet frem igen, hvorfor de moderniseres i samspil med det nye badeværelse. År 2021 har blandt andet budt på disse trends:

 

Træsorter på badeværelset:

Træsorter er blevet mere og mere populært på badeværelser. Ved at blande hårde hvidevarer med bløde træsorter, skabes der en hyggelig, rolig og stilfuld kontrast til det ellers tidligere klinisk hvide badeværelse. Der kan både være mindre og større elementer i træ, såsom vægge i træ, baderist i træ eller en vasketøjskurv i træ.

 

Grønne og levende indspark i badeværelsesindretningen:

En anden trend indenfor badeværelser er de grønne og levende indspark i form af planter. Planterne skaber både en mere hyggelig og livlig stemning, samtidig med, at de er gode for indeklimaet på badeværelset.

 

Små nips og personlige ejendele på badeværelset:

Den tredje trend vi har set på badeværelser i 2021, er inkorporeringen af små nips og personlige genstande. Det kan være alt fra den sæbe du vælger, til duftpinde eller farverige tandkrus.

 

 

Disse trends vil vi se mere af i badeværelsesmodebilledet

Disse trends vil højest sandsynligt fortsætte ind i 2022. Endvidere vil vi også se nogle nye trends i modebilledet. Vi vil blandt andet se mere af:

  • Babyfarver såsom lyseblå, -grøn og -rød.
  • Fælles afdeling for bruser og badekar.
  • Mørke elementer der skaber en rå hulefornemmelse.
  • Sjove og farvede klinker.
  • Tapet med blomster eller andre livlige motiver.

Badeværelset har med andre ord længe været et væsentligt rum i hjemmet, men har indenfor de seneste mange år fået ekstra stor opmærksomhed for personer med forkærlighed for indretning og mode. Denne udvikling vil formentlig ikke stoppe lige foreløbig, da vi har fået åbnet øjnene op for den luksuriøse følelse et lækkert badeværelse giver.  

 

Sådan får du dit drømmebadeværelse

Selv den største indretningsarkitekt kan imidlertid have svært ved at gennemskue, hvordan hun eller han får skabt sit drømmebadeværelse – og med god grund, for mange selvom elementer såsom tandkrus og planter kan købes, er der andre elementer, som kræver en erfaren og kompetent VVS-mand. Med andre ord skal du have et nyt badeværelse, såfremt du ønsker at renovere og modernisere badeværelset med mere end blot nye nips. Til dette formål kan du kontakte en VVS mand, for at få gode råd og hjælp til at skabe dit drømmebadeværelse.

januar,2022