Find fejl i kloakken med en TV-inspektion

marts 11, 2016

Hvis du bor i København ved du, at man nogle gange er nødt til at investere i kedelige ting, såsom kloakservice. Det er ikke lige så spændende som festivaler, koncerter og at gå ud spise, men det er virkelig vigtigt for den generelle kvalitet af livet inde i en storby. Kloakken er et relativt sofistikeret netværk, som sikrer at indbyggerne kan komme af med beskidt vand fra toilet og håndvask på en hensigtsmæssig måde. Sker der fejl eller skader på kloakken, kan det være svært at finde ud af hvor det er henne, da kloakken er under jorden, og i øvrigt er meget omfattende. Derfor kan man bruge det, der kaldes en TV-inspektion. Dette er præcis som det lyder, en inspektion, hvor man benytter sig af et kamera, og kigger på kloakken på en skærm (et tv). Dette gør processen nemmere og hurtigere, hvilket i sidste ende kommer alle til gode. Når der er blevet kigget på kloakken, vil du ofte få information og vejledning om, hvordan problematikkerne kan udbedres bedst muligt.

Find fejl i kloakken med en TV-inspektion

Fordelen ved tv-inspektion

Den store fordel ved en tv-inspektion, er muligheden for at afdække alle de problemer der måtte være i kloakken på en hurtig og effektiv måde. Har man eksempelvis købt et nyt hus, kan det være en rigtig god idé at få kigget kloakken efter, så man er sikker på, at der ikke er noget der ligger og bliver til et rigtig stort problem dernede. Ved en tv-inspektion kan man også få at se, om man har rotter, og hvis man har, kan det firma der står for inspektionen ofte hjælpe med disse. Rotter er ikke nødvendigvis direkte et problem for huset eller dettes funktion, men det kan stadig være rigtig ubehageligt at have dem under huset. Problemer i kloakken kan eksempelvis være rør der er gået i stykker eller på anden måde er utætte.

Har du et stoppet afløb? En kloak der kunne trænge til at blive renset eller ordnet? Du finder let en VVS’er der kan tage sig af dette problem, ved at gå på nettet og søge efter en. Lad være med at leve med stanken, der er rig mulighed for at få dit problem ordnet både nemt og hurtigt ved at hyre en dygtig kloakmester og få kloakservice.

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
Tlf: 78 77 17 09

#Kloakservice #Stoppet afløb #TV-inspektion kloak