Trænger dit køkken til fornyelse – så prøv med en ny bordplade

august 18, 2015

Stålbordplade

Man bruger sit køkken hver evig eneste dag, så  hvis man ikke passer på, kan det hurtigt komme til at se slidt og hærget ud. Det kan derfor gå hen at blive nødvendigt at forny sit køkken for at give det et frisk pust. Dog er det ikke sikkert, at det er hele køkkenet, der har brug for en fornyelse. Ved blot at skifte din bordplade kan du fx opnå et helt nyt udtryk. En køkkenbordplade bliver brugt virkelig meget, og det kan derfor være svært at holde den pæn i mange år. Af den årsag kan det være en god idé at investere i en køkkenbordplade, der er lavet af et godt og holdbart materiale somm fx rustfrit stål. Med en køkkenbordplade af stål får du en bordplade, der kan holde til mange ting – i rigtig mange år.

Rent æstetisk er en stålbordplade også en god idé, stålbordplader passer nemlig til mange forskellige køkkenstile, og den vil give dit køkken et flot og moderne look. Du kan kombinere en køkkenbordplade af stål med mange forskellige træsorter og farver. Det er derfor en bordplade, der er let at inkorporere i et allerede eksisterende køkken.

En bordplade med mange egenskaber

De fleste mennesker bruger meget tid i køkkenet, og derfor stiller vi selvfølgelig også nogle krav til de materialer, som vores køkken er bygget op af. Krav som funktionalitet, nem at vedligeholde og holdbarhed er blandt andet vigtigt at have in mente, når du vælge en ny bordplade til dit køkken. Disse krav kan en køkkenbordplade af stål snildt opfylde. Det er for eksempel nemt at holde en køkkenbordplade af stål ren, da en stålbordplade ikke suger snavs og vand til sig, som mange andre bordplader gør. Yderligere kan du undgå, at der samler sig kalk og bakterier i de kanter omkring vasken, da en vask kan svejses ind i en stålbordplade. En stålbordplade er derfor utrolig hygiejnisk, og vi ved alle at det er utrolg vigtigt at have et rent køkken, da det er her, vi laver vores mad. Styrke er også en af stålbordpladens egenskaber, idet en køkkenbordplade af stål er slidstærkDer kan dog forekomme ridser, men de kan poleres væk, og den vil derved fremstå som ny efter en hurtig polering.

Alt i alt er der mange gode grunde til, at du skal vælge at investere i en køkkenbordplade af stål.

JK Stål Aps

Tinvej 4

3060 Espergærde

60 85 45 79

 

 

#bordplade #køkken #stål