Hvad skal man kigge efter hos en tømrer?

december 30, 2013

Hvis du har brug for at hyre en tømrer til at assistere gennem flere forskellige projekter som ikke kan klares alene eller uden en eksperts syn. Men ikke alle tømrer vil være til gavn i alle slags projekter. Det er vigtigt at finde en tømrer som du kan nå til enighed med inden man starter sit projekt, også skal tømreren beside de egenskaber man mangler til den givne opgave. Herunder er nogle simple råd til hvordan du finder den rigtige tømrer.

Simple råd til at finde en god tømrer

Et godt udgangspunkt er hvis tømreren er anbefalet af dine venner og familie. Hvis der er mange mennesker som ville eller har brugt netop denne tømrer til deres projekter, så er det en indikator af at dette er en god tømrer. Gode tømrer efterlader deres tidligere kunder glade og tilfredse, og får derfor god omtale hos kundens venner og bekendte. Hvis nogle af dine vennner kender en tømrer de kan anbefale, er dette bestemt en indikator af at dette er god tømrer.

Hvis du kender nogle af tømrerfirmaerne i nærheden, så er det en god ide at forhøre dig hos disse vedr. dit projekt og deres synspunkter på projektet. Nogle gange kan et tømrer firma henvise til et andet med mere erfaring eller speciale indenfor det område dit projekt omhandler. Da jeg selv søgte tømrer, blev jeg henvist til Københavnstømrer.dk, hvilket jeg ikke har fortrudt siden.

En anden vigtig ting ved din tømrer, er at han skal være mødepligtig og pålidelig. F.eks. hvis du har fået et rigtig godt tilbud på din opgave, men tømreren ikke ser ud til at være pålidelig, så find en anden. Det er en god ide at undgå disse tømrer, da det kun vil skabe problemer for dit projekt og på sigt skabe nogle uforudsete omkostninger.

Du bliver også nødtil at gennemgå dit projekt grundigt sammen med din tømrer, ned til de helt små detaljer. Man kan også lave en tidsplan over projektet. Hvis en tømrer ikke er stand til at overholde tidsplanen er det nemmere at skilde sig af med tømreren fra starten af og finde en ny. Gennemgå derfor planen med din tømrer og nå til enighed over hvornår projektet forventes færdigt.

Derudover skal der tages højde for lovkrav og dokumentation for arbejdet. Det hjælper meget hvis der skulle opstå problemer med din tømrer.

#Uncategorized