Sådan sikrer du dit hjem mod indbrud

januar 1, 2016

alarmsystem

I løbet af de sidste par år, er indbruddene i private hjem steget gevaldigt. Specielt i juletiden hvor folk er spredt rundt omkring i landet, for at besøge familie, men også meget i sommerperioden hvor folk er på ferie.

Små ting man kan gøre for at ens hus bliver mindre attraktivt for indbrudstyvene, er at lade lyset forblive tændt når man ikke er hjemme, så det ligner der er aktivitet i huset. Pas dog på med at lade alt lys brænde, så kan det nemlig virke for opsat. Blot et par små lamper rundt omkring i forskellige rum er nok. En anden mulighed, er at få opsat udendørs lys, og få naboen til at tænde dette når det bliver mørkt. Man kan også få naboen til at tømme postkassen, så den ikke buler af reklamer og det derfor er tydeligt, at den ikke er blevet tømt. Få dem også til at smide et par fyldte skraldeposer i din skraldespand, så ligner det nemlig også i er hjemme. Man kan også rulle gardinerne ned eller stille planter i vinduet, så indbrudstyvene har dårligt udsyn til dine værdigenstande. Husk derfor også at fjerne dine dyre Georg Jensen lysestager fra vindueskarmen, så de ikke er til skue for indbrudstyvene. Har du et par sko, som du godt kan undvære så længe du ikke er hjemme, kan du også stille disse ude foran døren. Husk selvfølgelig også at låse døre og lukke alle vinduer! Få eventuelt en låsesmed ud for at bedømme om din lås er god, sikker og har en høj dirke- og kopierringssikkerhed.

Hvis du ikke føler, at dette er nok, kan man også anskaffe sig et alarmsystem, men husk at slå det til når du forlader huset! Søger du en effektiv og god udbyder af alarmer i Køge eller en professionel udbyder af alarmer i Roskilde, kan dette sagtens lade sig gøre! Uanset hvor du bor i Danmark, uanset om det er en lille forstad eller inde midt i hjertet af København, kan det altid lade sig gøre at finde en god udbyder af alarmer. De er også blevet mere opmærksomme på det stigende problem med hjemmerøverier, og sikrer sig derfor også at i får den bedst mulig oplevelse. De vælger derfor selv at installere alarmerne i dit hjem, hvor de også vil vurdere hvilke form for alarmer der kan give den bedste tryghed for dig og din familie. De vil også vurderer hvor det er bedst at opstille alarmerne og hvor mange komponenter der skal bruges

SEJER SECURITY

Cedervej 10

4600 Køge

Tlf: 20 95 89 58

#alarm #indbrud #sikkerhed