Sådan indretter du et immødekommende venteværelse

marts 16, 2017

Venteværelse

Når du skal modtage gæster, hvad enten du har en form for klinik eller et kontor, så ønsker du sandsynligvis at tage godt imod dine gæster. Dine gæster vil som oftest være kunder eller potentielle kunder og det er derfor vigtigt at din virksomhed tager sig bedst muligt ud.  

 

De skal kunne føle sig velkomne og føle at de bliver mødt med glæde og positivitet. I denne artikel vil du kunne finde nogle gåde råd til hvordan du indretter et venteværelse således at dine gæster føler sig godt tilpas, taget godt imod og føler sig velkomne.

 

5 råd gode råd til at indrette et venteværelse

 

Du kender det nok selv, at være gæst et sted man aldrig har været før, man er en smule usikker. Kunsten er at få gæsten til at føle sig velkommen, gæsten skal derfor tages varmt og hjerteligt imod. Et gammel ordsprog siger, at du skal behandle andre som du selv ville ønske at blive behandlet. Derfor skal du overveje hvordan du selv ville ønske at blive taget imod og hvordan lokalet skulle se ud for, at du ville føle dig godt tilpas og velkommen. Du ville sandsynligvis sætte pris på en kildevandskøler så du kan få noget at drikke.

Når en gæst oplever en stor gæstfrihed i din virksomhed, er det meget sandsynligt at vedkommende vil tale med andre om den gode oplevelse og dermed øger det chancerne for at gæstens bekendte vil kunne finde på, at aflægge et besøg hos dig, hvis dette er aktuelt for dem.  

 


Water For Life
Strandvejen 124
2900 Hellerup
26 70 10 20

 

#Værdsæt dine gæster #Velkommen #Venteværelse