Bliv hurtigt gravid med disse råd

december 20, 2013

Hvis du hører til gruppen af mennesker der ikke kan blive gravid, på trods af utallige forsøg, så er her lidt tips og gode råd til at øge dine chancer. Fertilitet handler ikke bare om at være heldig og være i den rigtige alder. Der er mange teknikker som kan implementeres i ens hverdag ganske enkelt og øge ens chancer for graviditet gevaldigt.

Tip #1 – Hav sex ofte

Det eneste tidspunkt en kvinde kan blive gravid er under ægløsning. Mange kvinder misforstår dette og tror kun de skal have sex når dette sker. i teorien giver det god mening, men i realiteten er der ingen kvinder der præcist ved hvornår de har ægløsning. Det er ofte hørt at den mest sandsynlige tid for ægløsning er 2 uger efter ens menstruation, men dette er ikke en præcis indikation. På dette grundlag anbefales det at man har sex ofte. et godt udgangspunkt er at have sex med sin partner ca. 3 gange om ugen. Dette vil forøge ens chancer gevaldigt.

Tip # 2 – Kontakt din læge

En af de primære årsager til fertilitets problemer skyldes infektioner i det reproduktive system. En kvinde kan sagtens have en infektion uden at vide at den er der. Infektionen kan have været der i uger eller måneder uden at vise nogle tegn. Så længe man har en infektion vil der kunne opstå skader i kvindens krop. Hvis I har prøvet at få børn i 6 måneder eller længere er det på tide at opsøge ens læge. Mange kønssygdomme i dag kan helbredes meget let og derfor kan man hurtigt komme igang med at forsøge igen.

Tip # 3 – Undgå tobak og alkohol

Kvinder er normalt ikke opmærksomme på at deres vaner før de ønsker at få børn kan have indflydelse på deres kroppe og gøre det sværere at få børn når tiden kommer. Alle der forsøger at blive gravide skal absolut undgå at ryge eller indtage alkohol. Det gælder også hvis man bliver gravid, da det kan have alvorlige konsekvenser for et ufødt barn.

Tip # 4 – Nyd de romantiske øjeblikke

Nogle eksperter på fertilitets området hævder at en kvindes humør kan spille en rolle i hendes evne til at blive gravid. Dette er ikke bevist, men det kan ikke gøre skade at gøre sex med sin partner sjovt og spændende.

nemmere-graviditet

Tip # 5 – Ikke miste håbet

De fleste kvinder vil blive gravid inden for det første år de prøver. Hvis man ikke falder under denne kategori, må man ikke blive bange og opgive, da der er mange andre behandlinger mna kan prøve. Det er kun de færreste der ikke får børn gennem disse behandlinger. Kontakt din fertilitetsklinik, eksempelvis Vitanova, og hør nærmere om mulighederne.

#Sundhed