Derfor skal du bruge en professionel rengøringsløsning til dit kontor eller firma

december 30, 2013

Dit firma er er kun lige så godt som dit firmas omdømme af dine medarbejdere. Det sker ofte at dit firma kun har en chance for at levere et godt indtryk ved dine kunder. Ved at bruge en professionel service kan du ikke bare skabe en rent arbejdsmiljø men vil formentlig også have en positiv virkning på dine potentille kunder.

For at hyre medarbejder af høj kvalitet, som kan levere et godt stykke arbejde og være produktive på deres arbejdsplads er det vigtigt med et ordentligt og rent arbejdsmiljø. Dine medarbejder har brug for at kunne bruges deres tid på deres arbejde og ikke på at holde deres arbejdsområde rent. Det kan være dyrt at oprette sit eget rengøringshold internt i firmaet, da det kræver flere medarbejder samt rengøringsudstyr og og rengøringsmidler. Derudover kommer der måske ekstra uforudsete udgifter, som fra f.eks. skat, forsikringer, ekstra løn. Men hvis du vælger en professionel løsning fra et eksternt firma, så skal du kun tænke på omkostningerne. Den tid og de resurser der er sparret er ofte alle omkostningerne værd.

erhvervsrengoring

At hyre professionel rengøring gør dig i stand til at bruge tid på det der er vigtigt – nemlig din forretning.

Et helt rent kontor er vigtigt for at skabe positive rammer for dine medarbejdere, desuden reducere det antallet af sygemeldninger. Grundig rengøring leveret af professionelle vil reducere antallet af vira and andre bakterier i luten på kontoret. Derudover mindsker det også uheld på arbejdspladsen, da gulve og arbejdsområder er helt rene og der ikke ligger ting og flyder.

Sidst, men ikke mindst – folk er hurtige til at bedømme andre mennesker eller deres firmaer. Ved at have et rent kontor eller arbejdsplads, er med til at skabe et bedre omdømme for firmaet. Potentille kunder har tendens til at se dit firma som mere effektivt eller productiv fordi det hele ser og ud, der ikke roder og alt er rent og flot. Det har samme virkning når firmaet skal lede efter nye medarbejdere.

De fleste bruger 8 eller flere timer om dagen på deres arbejdsplads, det er derfor vigtigt at holde arbejdspladsen ren. Det er firmaets ansvar at arbejdspladsen er ren og nydelig.  

Erhvervsrengøring for store organisationer

Når man leder et stort kontor med et højt arbejdspres og flere hundrede medarbejdere, kan det være nødvendigt at benytte sig af et professionelt rengøringsfirma der specialiserer sig i de ydelser man har brug for. Et eksternt rengøringsfirma kan blive nødvendigt, når alle ens medarbejdere inklusiv sig selv har travle hverdage og kæmper for at nå deadlines, da det er vigtigt at opretholde alle faciliteter udstyr i bygningen, så arbejdsforholdene ikke forværres.

God hygiejne på kontoret er et meget vigtigt aspekt, når man ønsker et sundt arbejdsmiljø. Computere, telefoner, printere, scannere og andet kontorudstyr, der bruges af mange ansatte kan være tilholdssted for alverdens former for baktierier. Alt udstyr har brug for regelmæssigt at blive gjort rent og blive desinficeret. Et rengøringsfirma (eksempelvis Danwi Rengøring som servicerer hele København) kan gøre det hurtigt og effektivt uden at være i vejen for nogen som helst.

Større organisationer har ofte områder/udstillingshaller hvor de byder kunder og kundeemner velkomne. Her kan godt være hundredvis af mennesker over én dag og det vil være nødvendigt at gøre området rent og nydeligt til næste dag, således at alle besøgende for det samme gode indtryk.

De personer der er ansvarlige for at udstillinger og præsentationer foregår så perfekt som muligt, har travle skemaer og bruger tid og kræfter på at levere resultater. Disse personer kan allokere mere af deres tid til forbedringer, ved at hyre et professionelt rengøringsfirma. Nogle firmaer tilbyder tjenester som vinduespudsning, tæppe rengøring, vedligeholdelse af bonede gulve, samt afstøvning og desinficering + meget mere.

Ønsker I at slippe for en kæmpe byrde og få mere tid til at skabe værdi for virksomheden, så kan det være en fordel at hyre et firma til rengøring og vedligeholdelse af jeres faciliteter. Find et firma med et godt ry og I kan forvente konsistente ydelser af høj kvalitet.

Når I har fundet et godt rengøringsfirmaer der kan levere de ydelser som i efterspørger, så opbyg et forretningsforhold til firmaet. Det kan være besværligt at skifte mellem forskellige firmaer. Med en pålidelig og professionelt rengøringfirma på hånden, vil I aldrig behøve at bekymre jer om små opgaver, som sæbe på toilettet eller være nervøs for at kontoret er snavset og beskidt når I møder om morgenen.

#Rengøring