Er du i tvivl om, hvorvidt fysioterapi er den rette behandlingsform for dig?

maj 5, 2016

Oplever du smerter i muskler eller led, som hæmmer dig i din hverdag? Eller har du brug for mere genoptræning, end den kommunen tilbyder efter en operation? Er du i tvivl om, hvad der skal til for at afhjælpe problemerne? Så kan et besøg hos en fysioterapeut hjælpe dig med at få afklaret og løst problemerne. Der findes for eksempel flere kompetente fysioterapeuter i Søborg og omegn, der kan hjælpe dig med at vurdere, hvad der er den rette behandling for dig.

Hvordan foregår behandlingen?

Ved første besøg vil fysioterapeuten tage en snak med dig om, de problemstillinger du oplever. Med afsæt i problemstillingerne vil fysioterapeuten gøre brug af forskellige undersøgelsesmetoder. Derefter vil fysioterapeuten vurdere, om fysioterapi er den rette behandlingsform for dig. Hvis det er tilfældet vil I sammen lave en behandlingsplan. Planen vil typisk være en kombination af forskellige metoder. Nogle vil foregå hos fysioterapeuten, mens andre vil kunne laves hjemmefra. Fysioterapeuten vil eventuelt vurdere, om holdtræning kan være relevant i forbindelse med behandlingen. Fysioterapeuten kan desuden give yderligere information og rådgivning om smerter og årsager til disse.

Fysioterapi er den rette behandlingsform til dig

Hvad kan en fysioterapeut hjælpe mig med?

Fysioterapeuter er uddannede i at stille diagnoser ud fra, de symptomer du beskriver som patient. De er desuden trænede i behandling af idrætsskader, genoptræning efter operationer, øvelsesterapi, apparatur- og manuel behandling samt instruktion i hjemmeøvelser og vejledning i ergonomi.

Hvor meget skal jeg selv betale?

Prisen for fysioterapi afhænger af den enkelte klinik og en række andre faktorer. I tilfælde af en henvisning fra en læge, vil sygesikringen dække omkring 40 % af behandlingens pris. Resten af prisen skal du selv betale. Behandlingens omfang og antal behandlinger har naturligvis også en indflydelse på prisen. Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du få yderligere tilskud til behandlingen.

Visse patienter har mulighed for vederlagsfri behandling. Det gælder patienter, der har medfødte eller arvelige lidelser, erhvervede neurologiske lidelser, nedsættelse af led eller muskler på grund af inflammatoriske gigtlidelser, fysiske handicap på grund af en ulykke og patienter med funktionsnedsættelser, som skyldes en progressiv sygdom. Du kan kontakte den enkelte klinik, hvis du vil høre mere om priserne for en lokal fysioterapi nær Lyngby.

Buddingevej Fysioterapi
Buddingevej 199
2860 Søborg
45 88 66 90

#Fysioterapeut #Fysioterapi #Genoptræning