Brug for catering til dit barns dåb i København?

august 6, 2015

Catering

Barnedåben er dit barns første store fest, og den første fest skal selvfølgelig være noget helt særligt og forløbe helt perfekt. Med et lille barn på armen kan det dog hurtigt virke uoverskueligt at skulle holde en stor fest med mad, oprydning og andre praktiske ting. Det kan derfor være nødvendigt at lave en aftale med et firma, der kan stå for catering til dit barns barnedåb. Der findes heldigvis mange gode muligheder for catering i Købehavn, der hver især kan tilbyde noget forskelligt.

Husk at gøre dig nogle overvejelser

Det er skønt at have mange valgmuligheder, men det kan også gøre det til en vanskelig affære at skulle vælge noget og ikke være i tvivl om det mon er det rette valg. Så inden du vælger et firma, der tilbyder catering i København, kan det derfor være klogt at gøre sig nogle overvejelser. For eksempel: Hvor skal barnedåben holdes? Skal det være derhjemme, på en restaurant eller i et større festlokale? Vælger i at holde det derhjemme, bør i overveje om i har nok stole, borde og service til det antal gæster, som I har inviteret. Mange cateringfirmaer tilbyder leje af service, borde og stole, og det kan være praktisk at holde sig til et firma, der på den måde kan klare det hele. Derudover skal I overveje, hvor meget I selv vil lave undervejs. Vil I gerne selv servere og tage af bordet, eller skal et cateringfirma også sørge for tjenere og opvasken efterfølgende? Til en barnedåb, hvor hovedpersonen formentlig stadig bliver ammet og skal have et vis antal lure, kan det blive svært at skulle jonglere med så mange bolde i luften, og det kan derfor være praktisk at bruge lidt ekstra penge på tjenere. I vil på den måde ikke skulle bekymre jer om en masse ting, men blot kunne nyde festen og være til stede.

Lækker mad skal der til

En anden vigtig overvejelse er selvfølgelig, hvad der skal serveres til barnedåben. Det kan være, at I har en særlig kærlighed for fransk eller italiensk mad, og I derfor ønsker at servere dette for jeres gæster. En anden mulighed er, at I har et særligt øje for en bestemt restaurant. I dette tilfælde kan I kontakte den pågældende restaurant og høre, om de har mulighed for at bringe mad ud af huset til jeres barnedåb i København. I kan også tage kontakt til Madbutler, hvor I kan vælge forskellige cateringmenuer fra både Meyers, Gorm’s, Aamanns, Kødbyens Deli og mange andre lækre køkkener. Der er derfor mange forskellige muligheder for at få leveret lækker mad til jeres barnedåb. Det er bare med at vælge.

 

Madbutler

Skudehavnsvej 3 A

2150 København

CVR 31 86 40 97

Tlf.: 65 74 55 57

 

 

#barnedåb #catering #mad